Idézetek (A szinasztria)

 

"A Szaturnusz sokszor állítja nehézség elé az embert, de ha jól megtanuljuk a leckét, megadja a jutalmat is. Lehet, hogy pont olyan felismeréshez fog eljuttatni, amire szükséged van, és végre rájössz, mi a te igazi utad."

Lassan süppedek bele az álomképek fantáziavilágába. A tudatom mélységeiből tör fel egy halovány emlék.

Érdeklődve követem a ház urát az emeletre. Széles válla, keskeny csípője, karjának izmai átsejlenek a könnyű vászoningén. Ahogy felfelé lépdel, izmos combjain megfeszül a farmernadrág. Zavaromban körülnézni is elfelejtek.

Csak annyit látok, hogy egy magas alak tűnik fel és közeledik felém. Hunyorgok. Végre, a szemem megszokja a halvány fényeket. Ahogy jobban kezd kirajzolódni a kép, már tudom ki az.
Tibor mosolyog zavartan rám. Nem akarok hinni a szememnek: mégiscsak eljött!

A karma súlya

2020.07.19

Az emberek nem ok nélkül olyanok, amilyenek. Mindenki hordozhat magában olyan emléksúlyokat, amikkel nem tud mit kezdeni. Az a dolgunk: hogy ezeket feloldjuk.

Az utazás végére be kellett látnom, a kezdeti bosszantó viselkedése ellenére végül nagyon jól éreztem magam vele. Ez az érzés pedig kétségkívül kölcsönös volt, hiszen még akkor sem mondott le a társaságomról, amikor a reptéri terminálból kifelé ballagtunk.

Szakadó esőben bolyongok egy ősi erdőben, melyet kuszán beborít az aljnövényzet. Átázott ruhám csapzottan verdesi a lábszáramat, kezemben rövid nyelű kard, lábamon sáros csizma. A körülöttem elmosódottan kibontakozó táj egy tisztást sejtet a közelben.

Karmikus kapcsolatok az életünkben

Meséld el, ha már tapasztaltál hasonlót!

Kérlek, vedd fel velem a kapcsolatot az alábbi űrlap segítségével, vagy írj nekem az info@konyv-es-lelek.hu email címre!

T. Konda Szilvia

A szinasztria

Időtlen szerelem

A címet adó fogalom jelentése: párkapcsolatok vagy más emberi kapcsolatok összehasonlítása az asztrológiában.

A könyvben kibontakozó két eseményszál egyrészt a múlt és jövő összekapcsolódásáról szól, másrészt arról, mit kezdhetünk álmaink üzeneteivel, ha rég eltemetett titkokat próbálnak feltárni előttünk?

A fordulatokban bővelkedő, több időszálon futó történet rámutat arra, hogy egy kérdésre sok válasz adható, s olykor a bizonyíték láthatatlan.

KATTINTS IDE, HOGY TÖBBET IS MEGTUDJ A REGÉNYRŐL!