Most írod a sorsodat!

A Sorsod újratervezése 

Azokat a dolgokat és olyan személyeket vonzzunk be az életünkbe, amivel sokat foglalkozunk - legyen az negatív és előítéletekkel teli gondolkodás, vagy konstruktív, előremutató képzetek egy jobb jövőről. A jó dolgok megteremtéséhez képessé kell válnunk arra, hogy felül tudjunk emelkedni a múltban gyökerező, nem a javunkat szolgáló szokásainkon, érzelmi és egyéb függőségeinken. 

Ha napjaink nagy részét ugyanazok a dolgok teszik ki (ismétlődő szokások, mint például szorongás, félelmek és ugyanazon "nyomógombok" bizonyos irritáló témák hatására, amelyek negatív érzelmeket váltanak ki), ez a személyiségünkben is erős lenyomatot hagy, mely egy idő után annyira belénk rögzül, hogy észrevétlenül befolyásolja a mindennapi döntéseinket, kapcsolataink minőségét, s akár az egészségi állapotunkat is. 

Sokan nem észlelik ezeket a problémákat, amíg életükben nem következik be valamilyen komoly trauma. A változás még akkor sem késő - de ha időben felismerjük magunkon, hogy nem arra tartunk az életünkben, mint amit szeretnénk, gyorsabban célt érhetünk, hogy megteremtsük azt a sorsot, amelyre vágyunk. 

Hogyan érhetjük el, hogy ez a csoda bekövetkezzen az életünkbe?  Dr. Joe Dispenza könyvei és előadásai tudományos, de könnyen érhető magyarázatokkal ad segítséget a saját mintáink megértéséhez, és ahhoz, hogyan tudjuk megszüntetni a régi hitrendszereinket, s hogyan fordíthatunk életünk menetén. 


A Sorsod újratervezése Dr. Joe Dispenzával

Dr Joe Dispenza korunk egyik legérthetőbb, legnagyszerűbb hatású szellemi tanítója. Én sok éve követem figyelemmel az előadásait és az eredményeit. Könyvei és gondolatai nagy hatással voltak (és vannak) rám, és nagyon sokat segítenek a személyes nézőpontjaim és attitűdjeim megváltoztatásában. 

Ezért kötelességemnek érzem, hogy mások figyelmét is felhívjam a tanítására. Most ismét lehetőség nyílik arra, hogy Dr. Joe Dispenza több napos online tanfolyamára üljünk be virtuálisan, s részesüljünk könnyedén az ő több évtizedes segítő pályafutása esszenciájából!

Dr Joe Dispenza most áprilisban elérhető Magyarországon, hogy megmutassa a benned rejlő erőt, amely lehetővé teszi számodra is, hogy megváltoztasd az életed minden aspektusát. 

Ha továbbra is ugyanúgy gondolkodsz, cselekszel és érzel ahogy eddig, akkor az életed is pontosan ugyanolyan marad. Azonban nem muszáj, hogy ez így legyen továbbra is.

Tanuld meg ezen az ingyenes online bevezető tanfolyamon, hogy a gondolataid, érzéseid és szokásaid hogyan hatnak az életedre és hogyan tudod meghaladni őket, hogy egy új jövőt teremts!

🌎 Készen állsz a belső utazásodra? Kattints ide, hogy többet megtudj a képzés tartalmáról!