KAPCSOLATAINK ÉS A KARMA

Sorsunk a csillagokban van? 

Születésünk pillanatában egyfajta csomagot kapunk - ami ugyan nem determinálja a sorsunkat egészen, de bizonyos értelemben mégis meghatározó.

Mitől függ, milyen emberekké leszünk?

Azt is mondják, hogy mindenkinek a sorsa meg van írva. A csillagokban, a tenyerünkben, de még a szemünk fehérjében is... Minden egyes sejtünkben el vannak raktározódva azok az információk, amelyekből összeáll testünk és jellemünk, de még életkörülményeink és azok a sorsfordító események is, amelyek az életüket alakítják. A karmikus csomópontok által megteremtett helyzetek megélése azonban rajtunk múlik.

Nem muszáj hinni a karmában, mert ez nem mindenki számára jelent Valóságot. Mivel nem kézzelfogható, nehéz feldolgozni a létét - még annak is, aki kísérteties ismétlődéseket fedez fel a sorsában. Ami nyilvánvalóan azt jelzi, hogy vannak bizonyos számunkra megoldhatatlan élethelyzetek, és az Élet iskolájában addig nem léphetünk felsőbb osztályba, amíg ezeket a leckéket meg nem tanuljuk és ezt a tényezőt "fel nem oldjuk". De máskülönben mi értelme volna a rövidke életünknek? Mit lehet megérteni a világból hetven-nyolcvan év alatt? Számomra már ez tény is az újjászülető lélek létét igazolja.

Gyakori, hogy családi kapcsolatokon belül karmikus feladatokkal születünk le, amelyet először is fel kell ismerünk, majd lehetőséget kapunk annak feloldására - nem ritkán konfliktusok által. Máskor, hirtelen bukkanhat fel az életünkben olyan személy, aki valamiért rendkívül nagy hatással van ránk, és mély nyomokat hagy bennünk ez a találkozás. Nagyon erős a valószínűsége annak, hogy valamelyik előző életünkben komolyan kötődtünk hozzá. Ha szerencsés pillanatban történik mindez, van rá esély, hogy mindketten "felismerjük" egymást, és módunk lesz ebben az életünkben is közösen tanulni...

Tudj meg többet erről ezen az oldalon!...


Ismétlődések, hozott minták alakítják a sorsunkat

Azt még a pszichológusok is elismerik, hogy ismétlődéseket fedezhetünk fel sorsunk alakulása során a gyermekkorunkban elsajátított, hozott minták alapján - de azt nem veszik figyelembe, hogy ezeket talán már régebbről hoztuk magunkkal. Ezek a minták pedig újra és újra hatással vannak a gondolatainkra, szavainkra, tetteinkre és végső soron a sorsunk alakulására is.

 A negatív hiedelmeinket egyáltalán nem olyan egyszerű félretenni, hiszen hosszú évek-évtizedek alatt berögzült gondolati mintákról van szó, amelyek az idők során már annyira beépültek az elménkbe, hogy nem könnyű becsapnunk a tudatalattit és figyelmen kívül hagyni ezeket.

Kemény önismereti munka kell ahhoz, hogy valódi változás induljon el a mélyben. Ehhez pedig nem elég tudati szinten megváltoztatni a gondolatainkat.

Mivel a hosszan tartó rossz szokások mélyen be tudnak épülni az elménkbe, s a hozzájuk kapcsolódó érzelmek még inkább rögzítik az idegi összefonódásokat, elsőként a viszonyulásainkat, érzéseinket kell megváltoztatnunk.

Ez nem két napig, de nem is két hónapig tartó folyamat.

Ha már felismertük, hogy tehetünk lépéseket, és tennünk is kell a saját életünk jobbításáért, még rögös út áll előttünk. Mert nehéz helyzetek, próbatételek sora vár ránk, ha igazán meg akarjuk ismerni önmagunkat és lehet, hogy fájdalmas leckékben és felismerésekben lesz részünk.

Talán az életünk lényege éppen az a feladat, hogy felismerjük, ha hibáztunk és képesek legyünk átértékelni és változtatni a gondolkodásmódunkat és az életvitelünket, ha szükséges.

Kattints IDE, és olvass többet arról, hogyan fejleszd magadat!


OLVASS TOVÁBB EBBEN A TÉMAKÖRBEN AZ OLDALON!

Mit tükröznek vissza kapcsolataink?

Karmikus kötődéseink a családon belül öröklődnek


KÖNYVAJÁNLÓ
(párkapcsolati asztrológia, karmikus kapcsolatok témában)

A szinasztria című regény főszereplőjében akkor tudatosul, hogy változtatnia kell a gondolkodásmódján, amikor az életében gyökeres fordulat következik be, majd egy karmikus találkozás hatására még jobban összezavarodik. Ekkor eszébe jut, hogy az asztrológia talán megadná a számára szükséges magyarázatot a vele történt eseményekre. Mindezek eredményezik azt, hogy végül átértékeli a korábbi elképzeléseit és döntéseit, s ad magának egy esélyt arra, hogy a sorsfeladatát beteljesítse.

A Szaturnusz üzenete
A Szaturnusz üzenete
Sorsunkat mi választjuk
Sorsunkat mi választjuk