Karmikus kapcsolatok az életünkben

 

"Soha nem tudhatjuk egy találkozás legelején, hogy milyen szerepe lehet a későbbi életünkben. Sokszor még később sem jövünk rá sokáig annak a jelentőségére, hogy akit barátunknak vagy szeretőnknek nevezünk, milyen fontos szerepet is tölt be az életünkben." - fogalmazza meg A Szinasztria című regény egyik alakja.

Személyiségfejlődésünk legfőbb színhelye a család, illetve azok a személyek, akikkel életünk során a legtöbb időt töltjük. Gyermekkorban fokozottabban hatnak ránk a külső minták, de később is folyamatosan változik az egyéniségünk. Azonban a rokoni kapcsolatok dinamikája különösen fontos.

Életünk minden egyes szereplőjének, a ránk gyakorolt hatásának fontos szerepe van a lelki fejlődésünk során. Még a számunkra kellemetlen emberek is fontos tanítást, megtapasztalást hozhatnak. Sőt, talán éppen azoktól tanulhatunk a legtöbbet, akikkel nehézségeink adódnak a kommunikáció során.

A címet adó fogalom jelentése: párkapcsolatok vagy más emberi kapcsolatok összehasonlítása az asztrológiában. Az álmok és a spiritualitás is fontos szerepet kap a regényben.

A könyvben kibontakozó két eseményszál egyrészt a múlt és jövő összekapcsolódásáról szól, másrészt arról, mit kezdhetünk álmaink üzeneteivel, ha rég eltemetett titkokat próbálnak feltárni előttünk?

Miért üzen a múlt álomképeken keresztül?
Hogyan tárja fel a horoszkóp az elmúlt életek tetteit?

A fordulatokban bővelkedő, több időszálon futó történet rámutat arra, hogy egy kérdésre sok válasz adható, s olykor a bizonyíték láthatatlan!

Ez a történet nem elsősorban szerelmes regény - bár az érzelmek megkerülhetetlenek egy lélek fejlődése során.

Ha még mindig nem vagy biztos abban, megérint-e a történet, kérj ingyenes beleolvasót!

Idézetek - A szinasztria oldalairól