A Szinasztria

A címet adó fogalom jelentése: párkapcsolatok vagy más emberi kapcsolatok összehasonlítása az asztrológiában. Az álmok és a spiritualitás is fontos szerepet kap a regényben. 

A könyvben kibontakozó két eseményszál egyrészt a múlt és jövő összekapcsolódásáról szól, másrészt arról, mit kezdhetünk álmaink üzeneteivel, ha rég eltemetett titkokat próbálnak feltárni előttünk?

A főszereplő egy fiatal lány, akinek az életébe az álmain keresztül üzen a múlt, és egy váratlan, karmikus találkozás során nagy hatást gyakorol rá egy férfi. Látszólag semmi közös nincs bennük.  Mégis mindketten vonzódnak a másikhoz.  Csakhogy ez kevés a boldogsághoz...

A fordulatokban bővelkedő, több időszálon futó történet rámutat arra, hogy egy kérdésre sok válasz adható, s olykor a bizonyíték láthatatlan.

A kötet bolti ára: 3300 Ft. (A honlapon történő rendelésnél 20% engedmény jár.)

Kiadó: Fekete Sas Kiadó
Megjelenés éve: 2019
Formátum: A5
Oldalszám: 266
Kötészet: Keménytáblás, cérnafűzött
ISBN: 9786155568909

Vélemények a könyvről 

Albert Julianna

"A könyv azoknak is betekintést enged az asztrológia világába, aki teljesen tudatlan a kérdésben. Elgondolkoztató, szórakoztató. Olvassátok el, hogy Ti is részesei legyetek az utazásnak a könyv hőseivel, és talán ti is kedvet kaptok a saját spirituális utazásotokhoz!"

Brekk Tímea

Érzelmek, titkok, álmok és asztrológia.
Mindez egy könyvben. Akár hiszel a horoszkopókban akár nem, ha választ szeretnél kapni a miértekre, ez a könyv neked szól. Ajánlom, olvasd el Te is! 

Sorsunkat mi választjuk
Sorsunkat mi választjuk
A Szaturnusz üzenete
A Szaturnusz üzenete

További idézetek a könyv oldalairól

Ha néhány jellemző részletbe szeretnél beleolvasni, a kigyűjtött idézeteket érdekesnek találhatod. Kattints és nézd meg!

Olvass bele a regénybe!E-book ajándékba

Ha érdekel a történet, de nem vagy még biztos abban, hogy megvásárold-e, örömmel segítek a döntésben!
Írj nekem az alábbi űrlap segítségével (vagy külön e-mailben, ahogy neked kényelmesebb), és jelezd, hogy szeretnéd megkapni beleolvasásra a könyvet, én pedig elküldöm neked ajándékba a kötet alapján készült pdf-et.

Az e-book a három nagyobb egységre tagolt regény első  részét tartalmazza (56.oldalon). 
Kérlek, valós e-mail címet adj meg, hogy biztosan megkapd a levelet. (Egy napon belül igyekszem reagálni.)

Lépj velem kapcsolatba!

Kérlek, az üzenet szöveges részében írd meg, hogy az ingyenes beleolvasót szeretnéd megkapni!

T. Konda Szilvia

info@konyv-es-lelek.hu