Tedd rend-be az életed
a Feng Shui segítségével!

A könyv hatására megértettem, hogy az életünket működtető energiák hogyan függenek össze, az egyes elemei hogyan hatnak egymásra. A Feng Shui az egyensúlyt és a harmóniát keresi. Ez pedig a rend megteremtésével kezdődik, és a megfelelő arányok megtartásán múlik. A Tedd rend-be az életed című munkám ebben fog segíteni Neked!

A téma hatalmas, a szakirodalom terjedelmes. Bőven akadnak e témával foglalkozó cikkek is az interneten. De találkoztál már olyan anyaggal, amely a gyakorlati oldalról közelíti meg az egészet, és a célja, hogy a lehető legegyszerűbben, és a közérthető módon magyarázza el neked, hogy mire fontos figyelni és milyen dolgokat érdemes elkerülni a lakásod berendezésénél, ha kiegyensúlyozott és harmonikus életre vágysz?

Ha érdekesnek találod a témát, vagy szeretnél egy gyakorlatias megközelítésű, praktikus segítséget kapni, íratkozz fel kérlek a info@konyv-es-lelek.hu email címen és kérd az e-könyvet!

A Feng Shui témája már régóta foglalkoztat. Amikor körülbelül egy évtizeddel ezelőtt körbenéztem a két gyermekünk születése után igencsak szűkössé váló lakótelepi lakásunkban, kétségbeesetten gondoltam arra: mi kellene ahhoz, hogy végre egyenenesbe kerüljön az életünk?! Ekkor került a kezembe egy ajándékba kapott könyvem, mely a "Feng Shui az otthonomban" címet viselte.

Ez a könyv ráirányította a figyelmemet arra a fontos tényezőre, hogy a külső körülmények nem fognak maguktól megváltozni, csakis akkor, ha először én magam rendet teszek a fejemben, és természetesen a környezetemben is!  Egy rendezett közegben jobban érezzük magunkat, s hatására az életünkben is jó dolgok történnek, mert az összefüggések miatt a harmónia belül is megjelenik.

A könyv pdf formában rendelhető!

Kérem, add meg adataid és a lehető leghamarabb felveszem veled a kapcsolatot. (Az e-könyv ára 2300 Ft.) 

Megrendelem az e-book kiadványt!

(Ára: 2300 Ft)