Egységben a  harmónia

Tedd rend-be az életed a Feng Shui segítségével!

Mindannyian egyensúlyt és harmóniát szeretnénk teremteni az életünkben.  A könyv hatására meg fogod érteni, hogy az életünket működtető energiák hogy függenek össze, s az egyes elemei hogyan hatnak egymásra.
Ez a könyv ráirányítja a figyelmedet arra, hogy a külső körülmények nem változnak meg maguktól, csak akkor, ha először mi magunk teszünk rendet belül, a fejünkben, és természetesen a környezetünkben is! Ez az e-book közérthető és gyakorlatias segítséget nyújt ebben.

ISBN: 9786150093833

Az e-book ára: 2.300 Ft

A Feng Shui tanítása az ellentétek egyensúlyának megteremtéséről és fenntartásáról szól. Komoly filozófia húzódik mögötte, ám a "nyugati világ" számára ez nem mindig elérhető és elsajátítható tudás, hiszen teljesen más kulturális hatások alakították az emberek életét az évezredek alatt. Ennek ellenére, érdemes odafigyelni a kínai térrendezés alapvetéseire.

Észrevehető, mennyire jelentős hatást tud gyakorolni ránk, amikor átrendezzük a lakásunkat. Ha ügyesek voltunk, kellemesen érezzük magunkat. Ha valami félrement az elképzeléseinkben, nyugtalanná válunk, és sehogy se találjuk a helyünket. Igaz? Ilyekor persze az ember ösztönösen addig variál, amíg nem érzi azt, hogy sikerült "igazi otthont" teremtenie.

Olykor nincs könnyű helyzetben az, aki bérlőként nem engedhet meg magának nagyobb volumenű átalakítást, vagy a lakás alaprajza okoz nehézségeket. Szerencsére ezeket a problémákat is kiküszöbölhetjük néhány ügyes fortéllyal, és a színösszeállítás megváltoztatásával.

Mindenekelőtt arra kell törekednünk, hogy találjuk meg a sötét és világos színek közti összhangot, legyenek rendben a nyílászárók, és ha éles szögek vannak a lakásban, oldjuk fel azokat virágokkal, világítótestekkel, akár tükör segítségével!

Ha igyekszünk a Feng Shui rendszere szerint kialakítani külső környezetünket, nem csupán a közérzetünk javulhat meg tőle észrevétlenül (hiszen rendbe tudjuk tenni általa a saját belső egyensúlyunkat), de - a pozitív gondolkodás, illetve a vonzás törvénye szerint - a szerencse is hamarosan beköszönhet az életünkbe.

Képek: https://www.homedit.com/soothing-feng-shui-decor/, https://www.goodhousekeeping.com/home/

Sok további Feng Shui tárgyú írásom elérhető a Pannon Magazin oldalán.