További referenciák

Hermann Zsófia

Egy regényben az érzelmek megkerülhetetlenek - írják sokan. És milyen igaz, hiszen míg olvastam Szilvi regényét, föl-le liftezett a képzeletem ezen az érzelmi hullámvasúton.
Jó volt olvasni egy olyan történetet, ahol a főszereplő bármelyikünk lehetne, ez az élet bárkié lehetne.
Ezidáig különösebben sosem hittem a sors erejében, de olvasva a regényt egyre jobban foglalkoztat gondolat, hogy semmi sincs véletlenül. Na ebben a történetben ez végképp beigazolódik.

T. A.

Régóta foglalkoztat az ezoteria. Sajnos egy komoly betegség kellett ahhoz,hogy közvetlen tapasztalatokat gyűjtsek! Az Ön által írt könyv azért is volt nagyon érdekes a számomra,mert többször éltem át hasonló érzelmi kapcsolatot. Ezért is folyamatosan kutatom a miérteket az ilyen jellegű kapcsolatok megfejtésére!

Nikolett0907 (Moly.hu értékelés)

Összességében elmondhatom, hogy egy jó alaptörténetet kaptam. Érdekes, elgondolkodtató történettel, merész témaválasztással.

Szabó Csilla

Nekem azért tetszett nagyon, mert tele van spirituális fűszerezéssel és ez nagyon érdekessé és szokatlanná tette az egészet. Pont ettől nem sablon hanem izgalmas és kicsit misztikus! 

Brekk Tímea

 

Érzelmek, titkok, álmok és asztrológia. Mindez egy könyvben. Akár hiszel a horoszkópokban akár nem, ha választ szeretnél kapni a miértekre, ez a könyv neked szól!

Veronika Tóth

Esténként olvasom a könyved, Ő is Akinek még kértem! Nagyon jó, alig tudjuk letenni, Ő is valamelyik nap köszönte meg, mert nagyon élvezi! Őszintén, nagyon sikerült minden, közel áll a lelkünkhöz, be talált! Gratulálok!

Várnai Gyöngyi

Az egyik legjobb könyv, amit valaha olvastam! Nagyon tetszett! Nekem a könyv címe volt az, ami elsősorban megfogott! Nagyon szeretem az asztrológiát, régóta foglalkoztat a sors! Maga a történet is nagyon jó, és nem utolsó sorban Tekla néni személye!


Kedves Olvasóm! Ha neked is van már véleményed a munkámról, és szívesen megosztanád velem, kérlek írd meg e-mailben, a Facebook-oldalamon, vagy az alábbi űrlap segítségével! Köszönöm, hogy rám szántad az idődet!