T. Konda Szilvia: A szinasztria

Veled már megtörtént, hogy valakit első látásra megszerettél, és azonnal tökéletes volt az összhang köztetek?

A szinasztria című regény főszereplője, Viktória is ezt éli át, amikor egy reptéri kávézóban odalép mellé egy vadidegen férfi, aki egyszerre vonzza és taszítja, de mindenképpen nagy hatással van rá.
Útitársak lesznek, s már néhány óra leforgása alatt is érződik, hogy valami különleges kötelék van közöttük. 
A könyvben kibontakozó két eseményszál a múlt és jövő összekapcsolódásáról szól. Az álmok és a spiritualitás is fontos szerepet kap a fordulatos, több időszálon futó regényben.

Miért érdemes elolvasnod a könyvet? 

AJÁNLOM NEKED A REGÉNYT, ha

- kedveled a romantikus történeteket,
- odavagy a váratlan fordulatokért, 
- szereted az olyan könyveket, amelyekben a főhős jellemfejlődésen megy keresztül ,
- kíváncsi vagy a múltra utaló álombéli üzenetekre,
- érdekel az asztrológia vagy a karmikus kapcsolatok,
- esetleg saját hasonló megtapasztalásaid voltak?

Ha fentiekre igennel válaszoltál, akkor ez a könyv garantáltan neked szól!

Olvasóim véleménye

Lapozz bele!

Sorsunkat mi választjuk
Sorsunkat mi választjuk
A Szaturnusz üzenete
A Szaturnusz üzenete

Kéred a könyvet?

T. Konda Szilvia

Újságíró, szerkesztő, író

Az írás már kisiskolás kora óta jelen van az életemben. Mégsem vezetett egyenes út az írás felé. Sok éven át csak másodállásban tudtam az újságírással foglalkozni. Közben folyamatosan fejlődtem, érlelődtem. Agykontroll tanfolyamot végeztem, megismertem a Human Spiritual Yoga (ma: Univerzális Energia Iskolája) tanításait, és egy ideig a Mandala Szinkron Oktatási Központ Transzperszonális művészeti- és pszichoszintézis terapeuta képzésén vettem részt. Itt tanultam meg az asztrológia alapjait, mely ismereteket aztán külön kiscsoportos képzés során igyekeztem elmélyíteni, és azóta is tanulom
Régóta érlelődött bennem egy hosszabb mű megírása, amit a saját életemben zajló különös események inspiráltak. Ez is oka volt annak, hogy az asztrológiával komolyabban foglalkozni kezdtem. Az asztrológia tanulása egyfajta önismereti út, amely képest választ adni az életünk során ismétlődő tendenciákra. Számomra már nem kérdés, hogy létezhet két ember között téren és időn átívelő kapcsolat. A szinasztria című könyvemben ez a téma adja a központi motívumot.