https://www.konyv-es-lelek.hu/hogyan-ismerj-ra-egy-karmikus-kapcsolatra

Karmikus kapcsolatban

Életünk minden meghatározó személyét jó okkal ismerjük meg. Lehet ő egy családtag, rokon vagy barát, de akár egy ellenségesnek tűnő ismerős is hasznos tanítást hozhat el a számunkra.

Az életünkben hosszabb időt töltő személyek a segítségünkre lehetnek vagy konfliktusokat élhetünk meg velük. Ilyen esetben sok megoldandó feladat áll még előttünk, ami egyben lehetőséget is jelent a fejlődésre.

A barátságok és a szeretetteljes rokoni kapcsolatok arra utalnak, hogy már korábban is egymást segítettétek. Ha fél szavakból is érted a másikat, ez az utóbbira utal. Azt jelzi, hogy már egy korábbi életetekben is egymásra találtatok, most pedig lehetőséget kaptok a harmónia megélésére. Leginkább mély, tartós szerelmi kapcsolatoknál szokott előfordulni.

Ha valakivel csak egy rövid időt töltünk együtt, ám ennek ellenére megváltoztatja az életünk irányát, minden bizonnyal szintén karmikus jellegű kapcsolat volt. Oka az lehet, hogy egy előző életünkben nem oldottunk meg valamit - ami most sem biztos, hogy sikerül. Ennek ellenére az illető szerepe jelentős lehet az életünkben, mert valamit mégis megtanulunk általa.

Megtörténhet, hogy egy rövid, heves szerelmet élünk át valakivel, mely nagy hatással van ránk, mégis egyértelműen nem lehetett más végkimenetele, csak az, hogy külön utakon megyünk tovább... Később mégis sokszor átértékeljük a vele történteket, s végül mindezek hatására gyökeresen átalakítjuk a gondolkodásmódunkat.

Valami ilyesmivel találja magát szembe A szinasztria című regény hősnője is. A felismerést az álmai is segítenék, sokáig mégis elutasítja az érzések megélését. Végül az asztrológia segítségével érti meg, miért taglózzák le az érzelmei attól a férfitól, aki mágnesként vonzza, ugyanakkor taszítja is őt.

Sorsunkat mi választjuk
Sorsunkat mi választjuk
A Szaturnusz üzenete
A Szaturnusz üzenete

Ha a véleményedet szeretnéd elmondani a témában, kérlek töltsd ki az alábbi űrlapot!