Feng Shui alapú életterek

Hogyan alkalmazzuk a kínai térrendezés szabályait otthonunkban?

Korábbi cikkírói pályafutásom során sokszor előkerült a lakberendezés témaköre. Külön jelentősége volt a Feng Shui filozófiáján alapuló térrendezés bemutatásának. Maga a téma teljesen magával ragadott, magába szippantott, egyre többet kutakodtam e szerteágazó, és kimeríthetetlen témában. Végül ennek hatására született meg tavaly a "Tedd rend-be az életed" című munkám. (Jelenleg e-mailben rendelhető.)

Sok ilyen tárgyú írásom elérhető a Pannon Magazin és a Pannonhírnök oldalán, valamint a Lélekprizma nevű blogomon.

A manapság egyre elterjedtebb ősi kínai térrendezési szabályokat kicsi vagy szokatlan elrendezésű lakásban is alkalmazhatjuk. Valójában akkor is hasonló módon működnek a harmónia szabályai, ha a hatodik emeleten lakunk.
Kattints ide a folytatásért!

(A cikk a Pannon Magazin oldalán jelent meg.)

 

A Feng Shui tanítása az ellentétek egyensúlyának megteremtéséről és fenntartásáról szól. Komoly filozófia húzódik mögötte, ám a "nyugati világ" számára ez nem mindig elsajátítható tudás a kulturális különbözőségek miatt.
Kattints ide a folytatásért!   

(A cikk a Pannon Magazin oldalán jelent meg.)

Minden újrakezdéskor előtérbe kerül a környezetünk, az otthonunk harmóniája. A régiek nagyon jól tudták, hogy milyen szempontokat kell figyelembe venniük a lakótér berendezésénél és milyen tárgyakkal érdemes körülvenni magukat. Különös tökélyre fejlesztették tudományukat a keleti emberek. Ma is tanulhatunk tőlük.

Kattints ide a folytatásért!
(A cikk a Pannonhírnök oldalán jelent meg.)

A képekre kattintva is a cikkek oldalára juthatsz!

A Feng Shui az egyensúlyt és a harmóniát keresi. Ez a rend megteremtésével kezdődik, és a megtartásán múlik. Ha szeretnéd átalakítani a lakásodat, és új alapokra helyezni az életedet, Tedd rend-be az életed című munkám ebben tud segíteni Neked!

A téma hatalmas, a szakirodalom terjedelmes. Bőven akadnak e témával foglalkozó cikkek is az interneten. De találkoztál már olyan anyaggal, amely a gyakorlati oldalról közelíti meg az egészet, és a célja, hogy a lehető legegyszerűbben, és a közérthető módon magyarázza el neked, hogy mire fontos figyelni és milyen dolgokat érdemes elkerülni a lakásod berendezésénél, ha kiegyensúlyozott és harmonikus életre vágysz? Ez egy ilyen munka.

Ha érdekesnek találod a témát, és szeretnél egy gyakorlatias megközelítésű, praktikus segítséget kapni, kérd az e-könyvet!