A másik felünk a tükörképünk?

2020.10.20

Ritka adomány, ha valaki találkozik az ikerlángjával. Az pedig még ritkább, hogy ez tartós kapcsolattá váljon...  

Ritka adomány, ha valaki találkozik az ikerlángjával. Az pedig még ritkább, hogy ez tartós kapcsolattá váljon. Hiszen pontosan egyformák sok tekintetben, ezért sem tudnak egymással élni. Olyanok, mint egymás tükörképei. És ugye jól tudjuk, hogy ha valakiben valami zavar, az voltaképpen saját magunkban is zavar...

(...)

Furcsa dolog, amikor önmaga tükörképével találja magát szemben az ember. Kísérteties tud lenni, amikor a tettei a másik reakcióiban visszatükröződnek. Ez rendkívül ritka, kivételes lehetőség a fejlődésre! Egy ilyen kapcsolat természetesen sok fájdalommal járhat, de az ikerláng-felek segíthetnek egymásnak előrébb jutni a spiritualitás útján, és ha végül mindketten felemelkednek, az maga lehet a csoda! 

Egy ilyen szerelem attól gyönyörű, hogy a pár egy csodálatos energia összeköttetést élhet meg. Mintha egyikük gondolata a másik fejében is szöget verne. Mintha egyikük fájdalmát, a másik is érezné. Csodákat élhetnek meg, mintha minden új értelmet nyerne, mintha minden részlet tökéletesen a helyére kerülne.

(11. fejezet -  A szinasztria)

A könyv megrendelhető fizikai formában vagy e-könyvként.
Kattints IDE és válaszd ki a neked megfelelőt!