Veszélyes közelség

2020.08.24

Érdeklődve követem a ház urát az emeletre. Széles válla, keskeny csípője, karjának izmai átsejlenek a könnyű vászoningén. Ahogy felfelé lépdel, izmos combjain megfeszül a farmernadrág. Zavaromban körülnézni is elfelejtek.  

Érdeklődve követem a ház urát az emeletre. Széles válla, keskeny csípője, karjának izmai átsejlenek a könnyű vászoningén. Ahogy felfelé lépdel, izmos combjain megfeszül a farmernadrág. Zavaromban körülnézni is elfelejtek. Pedig van látnivaló bőven: balatoni életképek és vitorlásversenyek fotói bekeretezve a lépcsőház falán, az emeleten pedig érmek, trófeák, roskadásig telt könyvespolcok, és egy teljesen más hangulatú világ.
Az emeleti folyosó egy külön birodalom az épületen belül; egészen más képet mutat, mint a lakberendező által megálmodott földszinti enteriőr. Íjak, tegezek és nyilak lógnak a falon több helyen, ősi magyar ruhákba öltözött emberekről készült képek a komódon... Eszembe jut, hogy ez a téma már a repülőgépen felmerült, de akkor nem mélyedtünk el benne. Nem emlékszem már, mit mondott erről Tibor, miért is olyan fontos ez neki? Kíváncsiság ébred bennem, de tudom: ez most nem az a pillanat, amikor erről kéne csacsognunk.
Tibor, a szoba közepén megállva egyenesen szembe fordul vele és nagyon komolyan néz. Most teljesen tisztának tűnik a tekintete, pedig nemrég még gyanúsan csillogott a szeme az elfogyasztott alkoholtól. Úgy tűnik, mondani akar valamit, de aztán hagyja, hogy inkább a teste beszéljen helyette. Közelebb lép, és lágyan átfogja a derekamat, s közben úgy néz, hogy lehetetlen ellenállnom... Valójában már a vacsorát követően, tánc közben megpróbált a blúzom alá nyúlni egy kicsit kapatosan, felajzottan a fejébe szállt bortól.
Akkor nevetve ellöktem magamtól. Talán én is többet ittam a kelleténél, mert most is melegnek és nehéznek érzem a fejem, közben pedig reszket, fázik a testem. Küzd bennem a "nem szabad" és a vágy, hogy engedjem őt magamba. És tudom, hogy ő is azt akarja.
Most először vagyunk együtt ilyen közelségben. Nyilvánvaló, hogy mindketten borzasztóan vágytunk erre a pillanatra. És én még most sem vagyok biztos abban, hogy jól teszem-e, ha engedek a kísértésnek. De most az sem érdekel, ha óriási hibát követek el.

(8. fejezet - A szinasztria)

A könyv megrendelhető fizikai formában vagy e-könyvként.
Kattints IDE és válaszd ki a neked megfelelőt!