Miben tudok segíteni?

Lehet valaki igazán kiváló szakember, ha az írásbeli fogalmazás terén gondjai támadnak. Ekkor jön a képbe egy biztos kezű szövegíró, aki segít a gondolatokat szavakba, és jól megformált mondatokba önteni.
A célközönségedhez így tudsz legkönnyebben eljutni!
Az alábbiakban azokat a szolgáltatásokat olvashatod, amelyekben segíteni tudok neked. Bővebb ismertetésüket a "Témakörök" és a "Szolgáltatások" oldalakon találod meg. Ha a szakmai múltam érdekel, ITT olvashatod el.

Ha szeretnéd felvenni velem a kapcsolatot, IDE KATTINTS és írj nekem üzenetet! Fordulj hozzám bizalommal!

Kutatás, anyaggyűjtés dolgozatíráshoz, előadáshoz

Az összegyűjtött dokumentumok listáján túl iránymutatást adok a feldolgozáshoz, javaslatokkal látom el a megbízót a tematika kidolgozásához. Munkám eredményét írásba foglalom, ezen kívül, ha szükséges telefonon vagy online megbeszélés keretében is megbeszélhetjük a részleteket.
(A felkérés érkezése után minden esetben egyeztetünk a várható kutatási időt illetően és ha szükséges egyedi ajánlatot adok. Ha a konzultáció hosszabb időt vesz igénybe, ezzel kapcsolatban is egyeztetés szükséges. )

3 000 Ft/óra

Online médiafigyelő szolgáltatás

Nagy gyakorlatom van abban, hogy bizonyos témák szerint adatokat, információkat gyűjtsek az interneten elérhető magyar és angol nyelvű tartalmakból.
Ez nyilván időigényes folyamat. Ezért szükséges előre tisztázni, hogy milyen mennyiségű adatra van szükség, illetve milyen relevanciát vegyek figyelembe a források tekintetében. Munkám eredményét listázom.

3 000 Ft/óra

Napi Facebook-kommunikáció

Napi egy alkalommal, előre egyeztetett időtartományban és tematikában. (Posztonként kb. 400-500 karakter, témától függően.) Képek vonatkozásában két lehetőség választható: a megbízó saját termékével vagy szolgáltatásával kapcsolatos, egyedi képanyaggal lát el, vagy én keresek ingyenesen elérhető, jogtiszta anyagokat, ez esetben a képek keresése is időbe telik, így ezek miatt némi plusz költség jelentkezik. (300 Ft/kép) - AJÁNLOM HELYETTE
A KÉPKERESŐ CSOMAGOT! (Lásd lejjebb.)

3 Ft/karakter vagy

7*1200 karakter (Szövegíró szolgáltatás: csomag ajánlat)

Csomagajánlat közösségi média megjelenéshez

Előre egyeztetett tematika alapján elkészített bejegyzések, poszt terv alapján Facebook és Instagram vonatkozásában is, ha igény van rá. Magában foglalja az egész heti tartalomtervet előre egyeztetve (témákkal, címekkel és megjelenési dátumokkal). A napi két bejegyzés a két felület közt a megbízó kérése alapján oszlik meg. Ez tehát heti 14 db poszt megjelenését foglalja magában, bejegyzésenként kb 500 szóval + kép (ezzel kapcsolatos lehetőségeket lásd "Napi Facebook-kommunikáció" nevű szolgáltatásom részletezésénél).

23 000 Ft/hét

Blogbejegyzések, online cikkek írása

Heti 2 blog poszt meghatározott tematika alapján, akár előre egyeztetett címekkel. Igény esetén a címekről is egyeztetünk.
Egy-egy poszt 1500-2000 karaktert jelent. Egyedi igény esetén egyeztessünk a részletekről!

2 Ft/karakter


Bővebb tudnivalók csomag ajánlatomban!

KÉPKERESŐ CSOMAG AJÁNLAT!

Képek keresése, képszerkesztés (vágás, tökéletesítés)

Vállalom jogtiszta, megadott témához illeszkedő képek keresését az interneten elérhető forrásokból, szükség esetén szerkesztéssel, átalakítással.
Ha rendszeres cikkíráshoz kapcsolódóan kéred ezt a szolgáltatást, az ajánlatom heti 7 db képre vonatkozik.

3 000 Ft/hét

Kattints ide több információért
az ajánlatról!

Plakát, szórólap, nyomtatott vagy online hirdetés tervezése (pl. Facebook vagy Instagram oldalad számára)

Kreatív anyagok elkészítése előre egyeztetett elgondolások mentén.  (A bemutatott termékekről jó minőségű képet kérek.)

egyedi ajánlat

Szolgáltatás megrendelése

Kérem, add meg adataid és a lehető leghamarabb felveszem veled a kapcsolatot.