Mit kínálok?

Szövegírás minden mennyiségben

Igazi grafomán vagyok, aki a szavak mögött leginkább az embert és a miérteket keresi. Újságíróként, bloggerként,  valamint Facebook- és Instagram bejegyzések terén  is alapos tapasztalattal rendelkezem.


Kategóriák


GRAFOMÁN ÉS SZÖVEGIMÁDÓ VAGYOK, JÓL FOGALMAZOK

Sok gyakorlatom van benne: már egészen fiatalon ráéreztem az írás zamatára, és folyton szövegeket állítottam elő, amikor időm engedte. Később kommunikáció szakon szereztem diplomát. Ezt követően elsősorban magazinok számára írtam közéleti cikkeket: interjúkat készítettem és életmód témákkal foglalkoztam, valamint az önfejlesztés, ezotéria és lakberendezés terén jelentek meg munkáim.


KÉPEK NÉLKÜL NEM ÁLL MEG A SZÖVEG: A KÉPSZERKESZTÉST IS MEGTANULTAM

Sok tapasztalatot szereztem a közösségi média világáról, egészen különböző témakörökben. Több évig én feleltem a Fekete Sas Kiadó online jelenlétéért, később divatcégek Facebook-oldalát kezeltem. A képek szerkesztésével kapcsolatos ismereteim zömét autodidakta módon szereztem, de ma már képes vagyok szórólapot, nyomtatott katalógust, prospektust vagy akár plakátot tervezni.

SZERETNÉL KAPCSOLATBA LÉPNI VELEM?

Szolgáltatás megrendelése

Kérem, add meg adataid és a lehető leghamarabb felveszem veled a kapcsolatot!

MIBEN TUDOK A SEGÍTSÉGEDRE LENNI?

    Időt spórolok Neked | Leveszem a válladról a szövegírás gondját! Így több idő marad arra, amiben a legjobb vagy: a saját munkádra.
    Segítek abban, hogy elérd a célcsoportodat, és figyeljenek rád | Sokéves tapasztalatomat használva, legjobb tudásom szerint öntöm formába az elképzeléseidet, terméked vagy szolgáltatásod ismertetését!
    Bizalmat építek Neked és a Márkádnak | Fontos, hogy a legjobb képet mutassuk magunkról a külvilág felé, ugyanakkor az emberek egyre inkább igénylik és értékelik a személyességet. Segítek megfogalmazni a kulisszák mögötti érdekességeket, egyedi élményt adva olvasóidnak!#ODAFIGYELÉS  #PRECIZITÁS   #GYORSASÁG    #LELKESEDÉS    #ŐSZINTESÉG

Nálam mindig az ügyfél az első!

Legyen szó akár hosszabb szöveges anyag elkészítéséről, vagy rövid, figyelemfelkeltő Facebook-posztról, esetleg gyönyörű színes fotós Instagram-bejegyzésről, számíthatsz arra, hogy maximális odafigyeléssel és precizitással igyekszem elősegíteni, hogy az elképzeléseidet a lehető legrövidebb időn belül megvalósíthasd!

VÉLEMÉNYEK A MUNKÁMRÓL:

"Szilvia sokat tett kiadónk honlaptartalmának kialakításáért és fejlesztéséért is, elsősorban azonban Facebook profilunk felélesztésében, beindulásában játszott jelentős szerepet. Mindig rajta volt a szeme a kulturális, könyves eseményeken, a szerzőinkhez kapcsolódó híreken. Ötleteket vetett fel és valósított meg, segített az őt követő, kezdő munkatársnak is, ma is számíthatunk segítségére."

Fazakas István, Fekete Sas Kiadó

KATEGÓRIÁK

Kategóriák