Jó alapokra lehet jövőt építeni 

2020.06.18

Először csak egy gondolat volt... és most már egész jól alakul a honlap külleme. A főoldal és a menüsor még nem tökéletes, de kezdetnek megteszi. Bár természetesen készítettem arculati tervet, még menet közben is sok ötlet jut eszembe. Ez írás közben is így szokott lenni nálam: szeretem mindig még tovább tökéletesíteni a műveimet.

Elkészült a honlapom, lett is Facebook-oldal hozzá, sőt még egy csoportot is létrehoztam, hátha valaki a könyvemről akar csevegni... Ebben ugyan nem igazán hiszek, de állítólag ez is fontos. A honlapomról lehet majd könyvet rendelni, mert webáruházként is funkcionálhat, ha szeretném. Egyelőre ezt ráérek feltölteni, mert még csak egy az egy "termék" létezik, rendelés esetén a postai kiküldéséről vagy a személyes átadásáról egyeztethetünk. Már van is, aki a Facebook-oldalon üzent, és kér egy példányt!

Többen érdeklődtek CD-s (hangoskönyv) és e-book formátumú megjelenésről. A hangoskönyvhöz stúdióba kéne vonulni, és valakinek felolvasni az egész történetet, vagy legalábbis egy rövidített változatot. Erre egyelőre biztosan nincs kapacitásom. Az utóbbi hamarabb fog elkészülni, abban biztos vagyok.