E-book készül

2020.10.19

Újra nagyobb munkába fogtam, ami komoly összpontosítást és utánajárást igényel. A téma ugyan nem ismeretlen a számomra, hiszen korábban sok cikkem megjelent a témában. Ez most teljesen más jellegű kiadvány, mint amin legutóbb dolgoztam; sokkal gyakorlatiasabb jellegű: életmóddal és önfejlesztéssel kapcsolatos.

Az inspirációt korábbi munkáim adták, ugyanis éveken keresztül írtam lakberendezéssel kapcsolatos cikkeket, a Feng Shui témaköre pedig különösen megragadott, ezért alaposabban is elmélyedtem benne. Ennek eredményeképpen az elmúlt években számos írásom látott napvilágot a Pannonhírnök, illetve a Pannon Magazin oldalain, most pedig úgy éreztem, hogy a rengeteg ezzel kapcsolatos könyv mellett jól jöhet egyesek számára egy gyakorlatiasabb megközelítésű kis összefoglaló mű.

Ezúttal más terjesztési megoldást választok. Csak akkor öntöm végleges, fizikai könyv formájába, ha lesz elegendő előfizetőm, aki érdekelne egy kibővített verzió az e-book alapján. Az e-book anyaga a végső kiadványnak az egyik része volna, amit a gondolati, lelki háttér szükséges változásai követnek.

Az elképzelésemben egy olyan mű szerepel, ami a külső és a belső harmónia egységét szeretné megmutatni. Mert ha valaki változtatni szeretne az életén, nem elegendő a lakását átrendeznie - a gondolatait is át kell alakítania!