Mi a küldetésem?

2020.07.11

Mészáros Róbert írja a "Brand a lelke mindennek" című könyvében, hogy fontos márkát építeni, és valamilyen küldetést megfogalmazni. Szerencsére nem okoz nekem nehézséget! Már a Lélekprizma blogra megfogalmaztam, és mindig ennek tükrében igyekszem cselekedni: azon igyekszem, hogy mások életébe is "fényt vigyek" az írásaimon keresztül.

Tehát egyrészt az általam már megmegtanult dolgokat akarom másokkal megosztani, hogy megkönnyítsem számukra az útkeresést. Eddig az ilyen irányú törekvéseimet cikkek és blogbejegyzések formájában tettem közzé.  Később könyveket is szeretnék írni az általam kutatott témákról, bár elég sokan írtak már ilyesmiről. Azt hiszem, pontosan azért, mert van is erre kereslet.

Másodsorban, szeretném kibővíteni a lehetőségeimet, és nagyobb hangsúlyt szeretnék helyezni az írásra. Akkor tudok többet írni, ha az időm nagy részében ezzel foglalkozhatok. Ehhez határozottan arra van szükség, hogy megszüntessem más, időrabló tevékenységeimet. Eddig anyagi okokból csak a szabadidőm terhére írtam. De a célom, fő küldetésem valójában az, hogy az írásaim által juttassam el a gondolataimat az emberekhez...