Honlap születik

2020.06.10

 Régóta készültem arra, hogy ismét legyen saját honlapom. Tudom, hogy sok munka van még előttem, de szeretném a gondolataimat ezen a felületen is megmutatni a világnak.

Az elsődleges célom most az, hogy olvasókat toborozzak  A szinasztria számára. Jó volna, ha a tavaly ősszel kiadott könyvemről egyre többen tudnának. Akkoriban még arra sem jutott időm, hogy megfelelő módon előhirdessem, majd megjelenés után promózzam. Dedikálásra és olvasói találkozókra sem kerülhetett még sor, a Könyvhétre már így készültem, de az élet közbeszólt...

Többet érdemel ez a regény, mint hogy a feledés homályába merüljön. Annyira felszínre akart törni bennem, hogy sokszor heteken át napi 4-5 órákat aludtam. Így is sokáig tartott, mire megszületett... és kicsit olyan, mintha a harmadik gyermekem volna. Néhány olvasóm már most érdeklődött a folytatásról, és én is úgy gondolom, nem szeretnék egyetlen könyvnél megállni.

Túl sok mondanivalóm van még, ami még nem öltött testet, de nem is sürgetem az ihletet. Addig is van más lehetőség a grafomániám kiélésére: a honlapra amúgy is sok tartalmat kell feltöltenem. Ha pedig a honlap elkészül, valahogy a lehetséges olvasóimmal is tudatnom kell, hogy létezik.

Most regényírás helyett másfajta kreativitásra lesz szükség!...