Értékelés a kezdeti tapasztalatok tükrében

2020.08.02

Már majdnem két hónap telt el az "online vállalkozásom" elindítása óta. Azt hiszem, ideje áttekinteni, mit végeztem el eddig a kitűzött feladatokból. Az elmúlt hetekben annyi ötletem született, hogy nem győztem mindennel érdemben foglalkozni. Persze, ilyenkor mindent gyorsan leírok, nehogy feledésbe merüljön a gondolat.

A hátam mögött lévő parafatáblát teletűzdeltem színes cetlikkel, de az asztalom is tele van a további tennivalók listáival... Voltak közte már "nemszeretem" dolgok is, mint például a videó készítés. Ezt is fontosnak tartom, de még nem megy könnyedén. Azt tervezem, hogy a következő anyagokon a könyv egyes fejezeteit mutatom be. Az első már kész van... A többire nem tudom, mikor kerül sor, mert a nyári szünet idején elég nehéz olyan időtartományt találni, amikor nyugodt körülményeket tudnék teremteni a videó felvételekhez.

Tudom, talán túlbonyolítom a dolgot, de én még nagyon messze vagyok e tekintetben a profizmustól... Viszont jó kihívás! Azt hiszem, a videó készítés által sokat fejlődhetek, mert javítja a koncentrációs és improvizációs készséget is, legalábbis én ezt vettem észre magamon. Arra is rájöttem, hogy újra meg kell tanulnom memorizálni. Talán még az önbizalmamat is fejleszti, mert minden alkalommal meg kell haladnom az előző önmagamat. Az utómunkálatoknál pedig újra és újra szembesülnöm kell saját magammal. Ez is igencsak szokatlan volt a számomra az első próbálkozásoknál. Mindenesetre a kezdeti szörnyülködés után elég jókat szórakoztam az első bénázásaim visszanézésekor!