Általános Szerződési Feltételek

Üdvözöllek a honlapomon! Köszönöm, hogy itt vagy. Az alábbiakban tájékoztatlak, hogy amennyiben a honlapon keresztül rendelsz tőlem terméket, úgy a közöttünk létrejövő szerződés tartalmát - a vonatkozó kötelező érvényű jogszabályok rendelkezései mellett - a jelen Általános Szerződési Feltételek (a továbbiakban: ÁSZF) határozzák meg.

Ha a jelen Általános Szerződési Feltételekkel, a honlap használatával, az egyes termékekkel, a vásárlás menetével kapcsolatban kérdésed merült fel, vagy egyedi igényt szeretnél velem megbeszélni, erre e-mailben van lehetőség, vagy a honlapra írt üzenet formájában.

 Az Általános Szolgáltatási Feltételek („ÁSZF”) tartalmazzák cégnév: [Tihanyi-Konda Szilvia] (székhely: [1144  Budapest, Ond vezér útja 47.], adószám: [56929890-1-42]), mint szolgáltató (“Szolgáltató”) által üzemeltetett webáruház használatára vonatkozó általános szerződési feltételeket.

Szolgáltató adatai:

A szolgáltató neve: [Tihanyi-Konda Szilvia]
A szolgáltató székhelye: [1144 Budapest, Ond vezér útja 47.]
A szolgáltató elérhetősége, levelezési címe: [info@konyv-es-lelek.hu]
Adószáma: [56929890-1-42]
A szerződés nyelve: magyar
A tárhely-szolgáltató adatai: [Webnode AG, azonosító CH - 170.3.036.124-0, székhely Gartenstrasse 3, 6304, Zug, Switzerland]

Alapvető rendelkezések:

A weboldal teljes tartalma szerzői jogvédelem alatt áll. Az oldalról tartalmat, képet, szöveget vagy szövegrészletet másolni, vagy más oldalon vagy fórumon felhasználni csak és kizárólag a szerző, Tihanyi-Konda Szilvia írásos engedélyével lehet.

A jelen Szabályzatban nem szabályozott kérdésekre, valamint jelen Szabályzat értelmezésére a magyar jog az irányadó, különös tekintettel a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény („Ptk.”) és az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény vonatkozó rendelkezéseire. A vonatkozó jogszabályok kötelező rendelkezései a felekre külön kikötés nélkül is irányadók.

Adatvédelem:

A weboldalon történő regisztráció során, vagy bármilyen más módon megadott adataidat nem adom ki harmadik félnek. A személyes adatokat megillető egyéb rendelkezésekről, lehetőségekről az Adatvédelmi Tájékoztatóban olvashatsz.

Rendelés és szállítás


A honlapon a saját szellemi termékeimet vásárolhatod meg. (Felhívom a figyelmedet a fent is említett szerzői jogvédelem előírásaira.)

Rendelés esetén minden esetben visszajelzést adok és e-mailben egyeztetünk a szállítási mód, és a postai cím kapcsán, ha szükséges. Az utaláshoz szükséges bankszámlaszámot is ekkor küldöm el.

Amennyiben a rendelési visszaigazolás a megrendelés elküldésétől számított legkésőbb 48 órán belül nem érkezik meg, a vevő mentesül az ajánlati kötöttség vagy szerződéses kötelezettség alól.

A fizikai könyveket postán tudom elküldeni, előre történő utalást követően, a következő munkanapon.

A postai feladás díját a feltüntetett ár nem tartalmazza.

Online kiadványok megrendelése esetén legkésőbb az utalt összeg beérkezését követő 24 órában (de a lehetőségekhez képest minél hamarabb) küldöm e-mailben az e-book anyagát, vagy teszem elérhetővé a linket.  

Ha Szolgáltató a szerződésben vállalt kötelezettségét azért nem teljesíti, mert a szerződésben meghatározott termék nem áll rendelkezésére, köteles erről Felhasználót haladéktalanul tájékoztatni, valamint Felhasználó által fizetett összeget haladéktalanul, de legkésőbb harminc napon belül visszatéríteni.